Our Story

ALLOW US TO INTRODUCE OURSELF

FINISH YOUR BREAKFAST IS DÉ ONTMOETINGSPLEK VAN ALMERE. WE ZIJN GEVESTIGD IN HET HARTJE VAN DE STAD, OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN STATION ALMERE CENTRUM.

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR (ALL-DAY) AMERICAN BREAKFAST EN (ALL-DAY!) GOOD VIBES.
VIJF DAGEN PER WEEK SERVEREN WIJ O.A. KOFFIE, JUICES, PANCAKES, CHICKEN & WAFFLES, SALADES, YOGHURT EN NOG VEEL MEER!

SIT BACK, RELAX, OF KLAP JE LAPTOP OF BOEK OPEN OM TE WERKEN. WE HEBBEN GRATIS WIFI EN GENOEG STROOMPUNTEN OM JE DEVICES OP TE LADEN. JE BENT NATUURLIJK OOK ALTIJD WELKOM VOOR EEN GOED GESPREK, EEN MEETING OF OM GEWOON TE GENIETEN VAN DE SFEER.

VOOR BUSINESS: HET IS MOGELIJK OM EEN RUIMTE TE RESERVEREN VOOR EEN VERGADERING, BRAINSTORMSESSIE OF LUNCH. NEEM CONTACT MET ONS OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.

Powered by FULL

FULL is het reboundprogramma van Stichting Twisted, wat als doel heeft om vroegtijdig schoolverlatende jongeren te helpen bij het behalen van een startkwalificatie. In het project FULL staat talent centraal. Het middel dat wij hiervoor inzetten is cultuureducatie, loopbaan oriëntatie en coaching. 

Stichting Twisted is dé brug tussen jongeren, het onderwijs en de arbeidsmarkt en haalt met haar projecten het talent in mensen naar boven. Naast het verbinden van het onderwijs en de arbeidsmarkt, werd het tijd voor de volgende stap: het openen van de eerste all day breakfast spot in Almere, voor en door deze generatie. 

Dit is naast een dope lunchroom, een sociale onderneming met een eigen fysieke leer- en werkomgeving waarmee we de afstand tussen jongeren en de arbeidsmarkt verkleinen op een unieke manier.